Pukeutuminen festivaalilla

Tule sellaisena kuin olet tai vuokraa puku

Voit osallistua festivaaliin juuri sellaisena kuin olet. Meille kaikki ovat tervetulleita, olipa vaatetus miltä aikakaudelta tahansa. Asu voi olla omat vaatteet, vaikkapa fantasiaa tai mitä ikinä haluatkin. Jos arkinen elämä kyllästyttää ja haluat nostattaa festivaalitunnelmaasi, voit vuokrata puvun tai jopa ostaa oman! Pukuvuokraamossamme on runsaasti erilaisia asusteita, jos et halua vielä kokonaista asua. Aluksi voit edullisesti vuokrata päähineitä tms. asusteita itsellesi tai lapsille festivaalipäivän iloksi. Kokemuksesta tiedämme, että pukeutumalla ajan henkeen olet mukana festivaalifiiliksessä. Monelle onkin yllätys, miten paljon pukeutuneita vierailijoita tapahtumassa on.

Keskiaikapuodista löydät sopivan asun

Tämän kesän uutuutena meillä on Keskiaikapuoti. Puoti ja pukuvuokraamo löytyvät festivaalialueen sisääntulon yhteydessä teltassa. Tule tutustumaan pukuihin ja voit helpommin päättää vuokraatko vai ostatko asun.

Käy etukäteen ihastelemassa Keskiaikapuodin sivuilla pukuja miehille, naisille ja lapsille. Meiltä löytyy runsaasti asusteita sekä muita keskiaikaan liittyviä tuotteita.

Suosittelemme puvun hankkimista ennakkoon vaikka lipunmyynnin yhteydessä, sillä pukuvuokraamo on suosittu emmekä pysty takaamaan kaikkia pukumalleja tapahtumapäivinä.