Pukeutuminen festivaalilla

Tule sellaisena kuin olet tai vuokraa puku

Voit osallistua festivaaliin juuri sellaisena kuin olet. Meille kaikki ovat tervetulleita, olipa vaatetus miltä aikakaudelta tahansa. Asu voi olla omat vaatteet, valitsemasi aikakauden juhlapuku tai mitä ikinä haluatkin.

Jos arkinen elämä kyllästyttää ja haluat nostattaa festivaalitunnelmaasi, voit vuokrata puvun tai jopa ostaa oman! Pukuvuokraamossamme on runsaasti erilaisia asusteita, jos et halua vielä kokonaista asua. Aluksi voit edullisesti vuokrata päähineitä tms. asusteita itsellesi tai lapsille festivaalipäivän iloksi.

Kokemuksesta tiedämme, että pukeutumalla ajan henkeen olet mukana festivaalifiiliksessä. Monelle onkin yllätys, miten paljon pukeutuneita vierailijoita tapahtumassa on.

Pukuvuokraamosta Vuokraat myös festivaalitunnelmaa

Tapahtuma-alueen sisäänkäynnin vierestä löytymästä pukuvuokraamossa pääset sukeltamaan vaaterekkien väliin ja valitsemaan sadoista toinen toistaan upeammista puvuista sen juuri sinulle sopivan. Ja jos et ole varma mitä haluat, taidokas henkilökuntamme auttaa ssinua etsinnässä.

Pukuja on kuitenkin rajattu määrä, joten suosittelemme varaamaan puvun ennakkoon Tiketin verkkokaupasta. Silloin pääset tapahtumapäivinä suoraan valitsemaan pukua ja varmistat että sinulle on varattu valitsemasi teeman mukaisia pukuja. Huomaathan myös että puvun vuokraus ennakkoon on halvempaa.

Pukuvuokrauksen teemavaihtoehdot: 

 Aateliset ja erikoisasut  40€ / hlö (sis. alv)

 Porvarit, Talonpojat ja Viikingit  25€ / hlö (sis. alv)

 Kurjalaiset 20€ / hlö (sis. alv)

Keskiaikapuodista löydät sopivan asun

Jos et halua vuokrata pukua, voit myös ostaa oman keskiaikaisen vaatekerraston pukuvuokraamon vieressä sijaitsevasta Keskiaikapuodista. 

Käy etukäteen ihastelemassa Keskiaikapuodin sivuilla pukuja miehille, naisille ja lapsille. Meiltä löytyy runsaasti myös asusteita sekä muita keskiaikaan liittyviä tuotteita.