Liput

Kaikki tämä yhdellä festivaalilipulla!

 

Festivaalin pääsylipulla nautit festivaalialueen laajasta tarjonnasta. Samalla lipulla näet ja koet mm. kansainväliset ja kotimaiset artistit Tavernapihan lavalla, viikinkien mittelöt, buhurt-ottelut, sotahevosleirin vauhdin, laajat markkinat, kakarainkylän leikit, leirien elämänmenon ja vaikka kotieläinten suloiset kohtaamiset. Kaikki tämä sisältyy peruslipun hintaan. 

Uutuutena tajoamme perjantaille ja lauantaille Iltalipun, jolla pääset aluelle klo 17 jälkeen nauttimaan markkinatunnelmasta ja Tavernan ohjelmasta. Tämä lippu sopii erityisen hyvin sinulle jos olet päivällä töissä, mutta haluaisit illemmalla tulla nauttimaan keskiajan tunnelmasta. Markkinatori on auki klo 20 asti ja Taverna hiljenee klo 01. 

Etukäteen ostettu pääsylippu on edullisempi!

Katso lippukategoriat tarkemmin Tiketin lippukaupasta ja osta omasi.

Perjantaina 16.8. aikuisten lippu Tiketistä 18,50€ ja portilta 22€. Lapset ja eläkeläiset Tiketistä 12€ ja portilta 15€. Aikuisten iltalippu Tiketistä 12€ ja Portilta 15€. Lapset ja eläkeläiset iltalippu Tiketistä 10€ ja portilta 13€.

Lauantaina 17.8. aikuisten lippu Tiketistä 24€ ja portilta 32€. Lapset ja eläkeläiset Tiketistä 19.50€ ja portilta 23€. Aikuisten iltalippu Tiketistä 19.50€ ja Portilta 23€. Lapset ja eläkeläiset iltalippu Tiketistä 17.50€ ja portilta 20€.

Sunnuntaina 18.8. aikuisten lippu Tiketistä 18,50€ ja portilta 22€. Lapset ja eläkeläiset Tiketistä 12€ ja portilta 15€.

Perheliput Sunnuntaille Tiketistä etukäteen 4 hlöä 53,50€ ja 6 hlöä 76,50€.

Festivaalin pääportilla lipunmyynnissä hyväksymme kaikki samat maksutavat kuin Tiketin lippuverkkokaupassa.

Osta liput etukäteen

Suosittelemme ostamaan liput etukäteen Tiketistä! Ostaessasi lipun ennakkoon niin itsellesi, rakkaallesi, kaveriporukallesi, perheellesi tai työporukalle, pääset sujuvasti alueelle sisään ja pääset näin nauttimaan keskiaikaisesta elämyksestä nopeammin ja vaivattomammin.

Varmista paikkasi pitoihin tai Tulishowhun ja Hevosturnajaisiin

Erillisellä lipulla voit laajentaa festivaalikokemusta yhä laajemmaksi. Perjantai- ja lauantai-illoille voit ostaa erikseen liput Tulishowhun ja Hevosturnajaisiin. Herkkusuita houkuttavat liput varmasti liput Hämeen linnassa järjestettäviin aatelisten, viikinkien tai rahvaan pitoihin.
Näitä lippuja on rajoitettu määrä. Ole nopea ja varmista oma paikkasi!