Liput

Kaikki tämä yhdellä festivaalilipulla!

Festivaalin pääsylipulla nautit festivaalialueen laajasta tarjonnasta. Samalla lipulla näet ja koet mm. kansainväliset ja kotimaiset artistit Tavernapihan lavalla, viikinkien mittelöt, buhurt-ottelut, sotahevosleirin vauhdin, laajat markkinat, kakarainkylän leikit, leirien elämänmenon ja vaikka kotieläinten suloiset kohtaamiset. Kaikki tämä sisältyy peruslipun hintaan.

Etukäteen ostettu pääsylippu on edullisempi! Katso lippukategoriat Tiketin lippukaupasta ja osta omasi.

Sunnuntaina 20.8. aikuisten lippu Tiketistä 19€ ja portilta 20€. Lapset ja eläkeläiset Tiketistä 13€ ja portilta 14€.

Perheliput Tiketistä etukäteen 4 hlöä 50€ ja 6 hlöä 73€.

Festivaalin pääportilla lipunmyynnissä hyväksymme kaikki samat maksutavat kuin Tiketin lippuverkkokaupassa.

 

Osta liput etukäteen

Suosittelemme ostamaan liput etukäteen Tiketistä! Ostaessasi lipun ennakkoon niin itsellesi, rakkaallesi, kaveriporukallesi, perheellesi tai työporukalle, pääset sujuvasti alueelle sisään ja pääset näin nauttimaan keskiaikaisesta elämyksestä nopeammin ja vaivattomammin.

Varmista paikkasi pitoihin tai Tulishowhun ja Hevosturnajaisiin

Erillisellä lipulla voit laajentaa festivaalikokemusta yhä laajemmaksi. Perjantai- ja lauantai-illoille voit ostaa erikseen liput Tulishowhun ja Hevosturnajaisiin. Herkkusuita houkuttavat liput varmasti liput Hämeen linnassa järjestettäviin aatelisten, viikinkien tai rahvaan pitoihin.
Näitä lippuja on rajoitettu määrä. Ole nopea ja varmista oma paikkasi! KAIKKI PIDOT JA LAUANTAIN TULISHOW SEKÄ TURNAJAISET OVAT LOPPUUNMYYTY.