Tulishow ja Hevosturnajaiset

Huikea elämys ainutlaatuisessa ympäristössä

Hämärtyvän festivaali-illan huipentaa Tulishow ja Hevosturnajaiset, jotka järjestetään turnajaisareenalla Vanajaveden rannalla, taustalla jyhkeä keskiaikainen Hämeen linna. Tämä on huikea elämys ainutlaatuisessa ympäristössä.

Kipinöitä ja lieskoja tulitanssin askelin

Maaginen Tulishow lumoaa illan hämärtyessä. Tulishow yhdistelee tanssia, tulijongleerausta ja taidokasta tulenkäyttöä. Kipinäsade ei jätä ketään kylmäksi!

Hevosturnajaiset

Hevosturnajaisissa pääset näkemään Rohan Tallien ratsastajien taidonnäytteitä. Keskiaikaisissa hevosturnajaisissa näet ritareita ja neitoja palkkasotureita ja kirkonmiehiä uljaita hevosia vauhtia temppuja ja turnajaistunnelmaa

Ainutlaatuiset historialliset hevosturnajaiset ovat mittelyä, hyviä ja pahoja ritareita, rakkautta, rautaa, hevosia, aseita, haarniskoja sekä peitsenkappaleita. Ritarien kiihdyttäessä hevosiaan toisiaan kohti, vauhdin noustessa lähes 80 kilometriin tunnissa ja peitsien säleiden lentäessä, ritarit ottavat mittaa toisistaan todellisessa spektaakkelissa.

Hevosturnajaiset on koko perheen tapahtuma. Huomioithan kuitenkin, että kertomus saattaa olla jännittävä perheen pienimmille. Esityksen kesto on n. 50 min.

Liput Tulishowhun ja Hevosturnajaisiin

Tulishow ja Hevosturnajaiset järjestetään alkaen noin 21.00.
Turnajaiskievari palvelee janoisia tulishown ja turnajaisten aikana.

Tulishowhun ja Hevosturnajaisiin osallistuminen edellyttää festivaalilipun lisäksi erillistä turnajaislippua.

Osta liput Tiketin lipunmyynnin kautta.

Liput

Tulishow ja Hevosturnajaiset pe tai la 22€ /hlö (sis. alv.)