Tulishow ja Hevosturnajaiset

Huikea elämys ainutlaatuisessa ympäristössä

Hämärtyvän festivaali-illan huipentaa Tulishow ja Hevosturnajaiset, jotka järjestetään turnajaisareenalla Vanajaveden rannalla, taustalla jyhkeä keskiaikainen Hämeen linna. Tämä on huikea elämys ainutlaatuisessa ympäristössä.

TIEDOTE: Kanta-Hämeen alueella on voimassa metsäpalovaroitus lauantaina 19.8. Kanta-Hämeen pelastuslaitos on linjannut, että tuliesitys on kielletty metsäpalovaroituksen aikana. Näin ollen 19.8. järjestettäväksi ilmoitettu Tulishow Hämeen Keskiaikafestivaalilla on peruutettu viranomaispäätöksen johdosta.

Hevosturnajaiset esitetään lauantaina 19.8. ohjelman mukaisesti.

Kipinöitä ja lieskoja tulitanssin askelin

Maaginen Tulishow lumoaa illan hämärtyessä. Tulishow yhdistelee tanssia, tulijongleerausta ja taidokasta tulenkäyttöä. Kipinäsade ei jätä ketään kylmäksi!

Hevosturnajaisissa Vallan juonet – myyttejä menneisyydestä

Hevosturnajaisissa pääset juhlimaan Rohan Tallien kanssa yllätyksellisiä hääjuhlia Kastelholman linnaan vuoteen 1520! Näet ritareita ja neitoja, palkkasotureita ja kirkonmiehiä. Mukana on uljaita hevosia, vauhtia, temppuja ja turnajaistunnelmaa. Luvassa on humoristinen kertomus pohjoisesta valtataistelusta, joka yltyy hääjuhlien hurmiossa.

Ainutlaatuiset historialliset hevosturnajaiset ovat mittelyä, hyviä ja pahoja ritareita, rakkautta, rautaa, hevosia, aseita, haarniskoja sekä peitsenkappaleita. Ritarien kiihdyttäessä hevosiaan toisiaan kohti, vauhdin noustessa lähes 80 kilometriin tunnissa ja peitsien säleiden lentäessä, ritarit ottavat mittaa toisistaan todellisessa spektaakkelissa.

Hevosturnajaiset on koko perheen tapahtuma. Huomioithan kuitenkin, että kertomus saattaa olla jännittävä perheen pienimmille. Vallan juonet -esityksen kesto on n. 50 min.

Liput Tulishowhun ja Hevosturnajaisiin

Tulishow ja Hevosturnajaiset järjestetään alkaen noin 21.00.
Turnajaiskievari palvelee janoisia tulishown ja turnajaisten aikana.

Tulishowhun ja Hevosturnajaisiin osallistuminen edellyttää festivaalilipun lisäksi erillistä turnajaislippua.

Osta liput Tiketin lipunmyynnin kautta.

Liput

Tulishow ja Hevosturnajaiset katsomopaikalla pe tai la 22€ /hlö (sis. alv.)

Tulishow ja Hevosturnajaiset seisomapaikalla pe tai la 17€ /hlö (sis. alv.)