Tapahtuman yleiskuvaus

Tule, näe ja koe kanssamme keskiaikainen elämys parhaimmillaan

Festivaalilipulla pääset tutustumaan markkina-alueen lähes 200 torikauppiaaseen, runsaaseen määrään keskiaikaisia työnäytöksiä, voit törmätä akrobaatteihin tai hurjaan viikinkiin, pääset seuraamaan leirielämää ja löydät alueelta myös perheen pienimmille Kakarain kylän.

Maistele herkkuja, nauti hyvästä ruuasta, seuraa armotonta mäiskettä buhurt-areenalla sekä löydä tiesi sotahevosleiriin. Kaiken tämän lisäksi voit vielä tutustua samalla lipulla Hämeen upeaan keskiaikaiseen linnaan ja ainutlaatuiseen Vankilaan, joka toimii nyt museona. Vielä paremmin pääset tunnelmaan osallistumalla pitoihin linnan kauniissa saleissa tai pukeutumalla keskiaikaiseen asuun. Jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti asu pukuvuokraamon valikoimasta.

 

Hämeen Keskiaikafestivaali

Hämeen Linnanpuistossa 16.-18.8.2024

Aukioloajat

  • Perjantai 16.8. klo 12-18
  • Lauantai 17.8. klo 10-18
  • Perjantaina ja lauantaina Tulishow ja Hevosturnajaiset areenalla noin klo 20-23 ja Tavernapiha jatkaa ilonpitoa aina klo 01 asti
  • Sunnuntai 18.8. klo 10-17

Sisäänpääsy koko Linnanniemen alueelle, Hämeen linnaan ja Vankilaan tapahtuu Hämeen keskiaikafestivaalin tapahtumalipulla. Hämeen linna ja Vankila eivät myy tapahtumalippuja eivätkä mitään muitakaan lippuja (aluelippu, Museokorttilippuja). Saattaja pääsee alueelle imaiseksi.

Liput

Festivaalin pääsylipulla nautit festivaalialueen laajasta tarjonnasta. Samalla lipulla näet ja koet mm. kansainväliset ja kotimaiset artistit Tavernapihan lavalla, viikinkien mittelöt, buhurt-ottelut, sotahevosleirin vauhdin, laajat markkinat, kakarainkylän leikit, leirien elämänmenon ja vaikka kotieläinten suloiset kohtaamiset. Kaikki tämä sisältyy peruslipun hintaan.

Osta liput edullisemmin etukäteen Tiketistä!

Jos ostat liput portilta, hyväksymme kaikki samat maksutavat kuin Tiketin lippukaupassa.

Hauskaa porukoille

Festivaalille ovat tervetulleita kaikenlaiset ja kaikennäköiset porukat! Tulkaa joukolla – ystävät, harrastusporukat, työkaverit – tai minkälainen ryhmä teitä sattuu olemaan.

Polttariporukat löysivät jo festari-illat. Meillä on valmiina huima määrä viihdettä ja ohjelmaa, mutta ideoidaan vielä lisää, jos ryhmänne niin toivoo.

Yritysryhmät

Yritysryhmille ja asiakastilaisuuksiin voimme räätälöidä lisää erityistä sisältöä. Vaikkapa yhtenäiset asut takaavat ikimuistoisen festivaalikokemuksen historiallisissa puitteissa. Yritysryhmien osallistuminen järjestyy laskulla. Ota yhteyttä [email protected] ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen historiakokemus.

Muut ryhmät

Erilaisia ryhmiä varten löytyvät edullisemmat ryhmäliput. Voimme varata ryhmille myös oman pöydän Tavernapihalle. Jos mieleesi tulee jotain muuta mistä ryhmäsi nauttisi, ota yhteyttä [email protected]