Ryhmät

Viihdytä asiakkaitasi ja tiimiäsi keskiaikaisessa melskeessä

Kerää kokoon parhaat kaverit, työtiimi tai vaikka arvokkaimmat asiakkaat ja lähtekää nauttimaan keskiajasta kimpassa. Me teemme teille huikean tarjouksen pääsylipuista ja ohjelmasta keskiajan tunnelmassa.

Ota yhteyttä, niin loihdimme sinulle hekumalliset pidot ja huikeat tuliturnajaiset tai mahtavan tiimipäivän. Ole nopea, sillä ohjelmaa tarjolla vain rajatulle joukolle!

Keskiaikafestivaali ryhmille

Hämeen Keskiaikafestivaali kattaa pöytänsä koreiksi torstai-illasta sunnuntaihin 17.-20.8.2023. Pukuvuokraamosta loihdimme teille yhteneväiset keskiaikaiset asut täydentämään historiallista elämystä tulet sitten käymään tapahtumassa päiväsaikaan tai viihtymään kanssamme aina yön pimeyteen asti.

Ohjelmaa ja elämyksiä tapahtuma tarjoilee jokaiselle kävijälle. Hämeen Linna ja Vankila ovat avoinna päivisin keskiaikafestivaalien kävijöille tapahtumalipulla, alueen useat taistelualueet houkuttelevat tutustumaan mm keskiaikaisen kamppailulajin buhurtin saloihin sekä viikinkiareenalla pääset näkemään kuinka kilpi suojaa taistelijan ja nuolet viuhuvat kohti vihollista. Historiallisen ratsastuksen saloihin opastaa Jaakko Nuotio Sotahevosleirissä.

Yritysliput ja -paketit ovat myynnissä än-yy-tee-nyt.

Pidot ja turnajaiset

Linnan vouti on avannut aatelisten pidoille Linnantuvan perjantai- ja lauantai illaksi. Linnan historiallinen miljöö antaa uskomattomat puitteet pidoille. Keittiöön on komennettu valtakunnan taidokkaimmat kokit. Ohjelmaakin on tarjolla juhlijoiden huvitukseksi. Valkkasit sitten aatelisten tai viikinkien pidot, et tule pettymään.

Tulishow ja Hevosturnajaiset on riemukas vetonaula festareilla. Upea efektein höystetty show on myös osa illan ohjelmaa eikä jätä ketään kylmäksi.

Kerää kokoon parhaat kaverisi ja tulkaa festivaaleille kimpassa. Yli 10 hlön ryhmistä kannattaa olla yhteydessä [email protected].

Suunnitellaan yhdessä teille unohtumaton festivaalikokemus!

Pidot

Viikinkipidoissa syömingeissä arempia saattaa jo hieman hirvittää, kun viikingit ottavat toisistaan mittaa kesken ruokailun. Varaa siis mukaasi reippaasti rohkeutta ja hilpeää mieltä, näitä pitoja ei nimittäin kannata jättää väliin. Aatelisten arvokkaat pidot löytyvät Hämeen linnan linnantuvasta sekä asuinhuoneesta, jossa piiat juoksuttavat höyryävät ruoka-astiat pöytiin ja syöminen tapahtuu arvokkaasti modernia haarukkaa apuna käyttäen.

Hevosturnajaiset

Huikeat Hevosturnajaiset tarjoavat vaihtoehdon pidoille. Kun päivä taittuu iltaan, herää mittelöareenamme loistoonsa. Linnan muureille heijastetaan dramaattinen valaistus kaikkien aikojen esitykselle, Rohan-tallien ritarien show’lle.