Tickets

All this with one festival ticket!

Festivaalin pääsylipulla nautit festivaalialueen laajasta tarjonnasta. Samalla lipulla näet ja koet mm. kansainväliset ja kotimaiset artistit Tavernapihan lavalla, viikinkien mittelöt, buhurt-ottelut, sotahevosleirin vauhdin, laajat markkinat, kakarainkylän leikit, leirien elämänmenon ja vaikka kotieläinten suloiset kohtaamiset. Kaikki tämä sisältyy peruslipun hintaan.

Etukäteen ostettu pääsylippu on edullisempi! Katso lippukategoriat Tiketin lippukaupasta ja osta omasi.

Festivaalin pääportilla lipunmyynnissä hyväksymme kaikki samat maksutavat kuin Tiketin lippuverkkokaupassa.

 

Buy tickets in advance

We recommend purchasing tickets in advance. When you buy a ticket in advance for yourself, your loved one, a group of friends, your family or a work group, you can enter the area smoothly and enjoy the medieval experience faster and more easily.

Secure your place at the feasts or Fireshow and Horse tournament

Erillisellä lipulla voit laajentaa festivaalikokemusta yhä laajemmaksi. Perjantai- ja lauantai-illoille voit ostaa erikseen liput Tulishowhun ja Hevosturnajaisiin. Herkkusuita houkuttavat liput varmasti liput Hämeen linnassa järjestettäviin aatelisten, viikinkien tai rahvaan pitoihin.
Näitä lippuja on rajoitettu määrä. Ole nopea ja varmista oma paikkasi! KAIKKI PIDOT JA LAUANTAIN TULISHOW SEKÄ TURNAJAISET OVAT LOPPUUNMYYTY.