Sain vuoron olla tuotantotiimistä seuraavana esittelemässä itseni. Olen Maria ja opiskelen Humanistisen Ammattikorkeakoulun Turun yksikössä kulttuurituottajaksi.

Asun siis tällä hetkellä Turussa kissani kanssa ja suurimmaksi osaksi työskentelen etänä, mutta etäopintojen ohessa Hämeenlinnassa käynti onnistuu hyvin.

Täällä työkuvani on aika vaihteleva, mutta olen osana toritiimiä, jossa hoidan kaikenlaisia juoksevia asioita, lähettelen myös kontaktointiviestejä potentiaalisille myyjille ja vastailen tulleisiin viesteihin. Tällä hetkellä työstän myös kohta alkavia myyjäesittelyitä. Markkinointipuoli tapahtumissa ei ole aikaisemmin ollut minulle kauhean tuttua, mutta olen nyt jo oppinut paljon ja päässyt ylittämään omia rajojani.

Olen pitkään ollut keskiajasta ja historiasta ylipäätänsäkin kiinnostunut ja ihan vahingossa törmäsin Hämeen Keskiaikafestareihin netissä pari vuotta sitten. Huomasin, että sinne pääsee talkoolaiseksi ja päätin lähteä kokeilemaan. Ja oli niin kivaa ekana vuonna, että piti tulla uudestaan. Ja tänä vuonna pääsin sitten harjoitteluun, mikä on hauskaa kun miettii että sain talkoolaisena ajatuksen siitä, että tapahtumia voi tehdä ihan työkseen. 🙂

Olen toki aina ollut jollain tavalla kiinnostunut tapahtumien teosta ja tuottamisesta, mutta täällä on kiva ollut huomata, että tuntuu ihan omalle alalle ja tämän tyylistä työtä olisi kiva tehdä tulevaisuudessa lisää. Olen kyllä tykännyt olla harjoitelussa ja odotan innolla elokuuta ja sitä, että pääsette näkemään, mitä kaikkea uutta ja kivaa olemme tämän vuoden festareihin rakentaneet.

Maria<3