Tapahtumaa on mukana tekemässä useita matkailu-ja kulttuurialan opiskelijoita. Ensimmäisenä esittelyvuoron saa Dani Uosukainen Ammattiopisto Tavastialta.

Kuka olen

Olen Dani, 19 vuotias nuori Hämeenlinnasta.

Tykkään matkustelusta, hyvästä ruuasta ja autoilusta.

Miksi olet meillä harjoittelussa

Olen suorittamassa markkinointiviestinnän harjoittelua. Opiskelen Ammattiopisto Tavastialla matkailualaa, ja valitsin yhdeksi valinnaiseksi aineeksi Markkinointiviestinnän. Halusin hakea Hämeenlinnan keskiaikayhdistyselle harjoitteluun, sillä olin koulun kautta ollut edellisinä vuosina talkoolaisena festivaaleilla ja tykkäsin kovasti. Keskiaikafestivaalit on tärkeä ja suuri tapahtuma Hämeenlinnassa, joten on ollut mahtavaa päästä tutustumaan siihen, mitä kaikkea festivaalien järjestäminen vaatii. 

Mitä olet tehnyt

Harjoitteluni ajan olen päivittänyt keskiaikafestivaalien instagram tiliä ja päässyt muutenkin suunnittelemaan markkinointia ja ideoimaan. 

Kuinka olet viihtynyt

Olen viihtynyt tosi hyvin! Työkaverit ovat mukavia ja festivaalit ja aihe kiinnostaa. Toimisto sijaitsee Hämeen Linnalla, joten alue on hieno ja on ollut mukava päästä välillä kuvailemaan linnan ympäristössä someja varten.

Missä mennään tapahtumassa

Tapahtuman suunnittelu on hyvällä mallilla ja kokoajan mennään tasaista tahtia eteenpäin. Tällä hetkellä korona ei näyttäisi olevan mahdottomana esteenä, joten olemme voineet hyvillä mielin suunnitella tulevaa festivaalia.

Dani