Hämeen keskiaikafestivaalit tulevat jälleen!

Hämeen Keskiaikafestivaalit on suuri ulkoilmatapahtuma jossa leiriydytään, valmistetaan ruokaa nuotiolla, sepät takovat rautaa ahjon ääressä, värjäri värjää lankaa padassa, iso sika valmistuu tulen ääressä ja tavernassa soi musiikki. Monipäiväinen tapahtuma keräsi viime vuonna lähes 30 000 innokasta kävijää. Tänä vuonna lähdemme varovaisin mielin tavoittelemaan kävijämääriä, keskittyen erityisesti tapahtuman turvallisuuteen. Haluamme toteuttaa tapahtuman turvallisesti niin asiakkaille kuin tapahtumassa leiriytyville, torimyyjille, esiintyjille ja talkoolaisille.

Pandemia on kieltämättä kovin keskiaikainen pulma jota vastaan taistelemme nykyaikaisin keinoin. Olemme olleet tiiviissä yhteistyössä viranomaisten kanssa, keskustellen ja neuvotellen, hakien oikeaa tapaa tehdä tapahtumasta taatusti turvallinen meille kaikille. Paikan päällä tapahtumassa Ruttotohtorit ovat muistuttamassa festivaalikävijöitä, kuinka kartamme koronaa!

Keräsimme kävijälle muutaman kohdan tehovinkit tapahtumaan tullessasi:

Osta liput ennakkoon verkosta vältyt jonottamiselta ja pääset kävelemään suoraan tapahtuma-alueelle.

Suosi korttia maksuvälineenä. Kaikilla myyjillä ei valitettavasti ole vielä maksupäätteitä mutta pääsääntöisesti korttimaksu hoituu jo suurelta osin.

Huolehdi turvaväleistä, ruttotohtorit toki tulevat muistuttamaan mikäli meinaat lipsua liian tuttavalliseksi kanssa kulkijaan. Alue on laaja ja väljä!

Pese käsiä. Tapahtuma-alueelta löytyy käsienpesupisteitä joita kannattaa hyödyntää ohi kulkiesssa.

Oma käsidesi. Vaikka pyrimme tapahtumassa viljelemään käsien desinfiointipisteitä, oma on aina oma.

ÄLÄ TULE SAIRAANA TAPAHTUMAAN

Pysymme ajan tasalla tilanteesta ja noudatamme kulloinkin voimassa olevia viranomaisten ohjeita. Tiedotamme myös mahdollisista muutoksista tilanteessa!

Tule, näe ja koe keskiaika kanssamme. Nähdään keskiajalla!