Hämeen keskiaikafestivaalit 2021 Hämeenlinnan linnanpuistossa mahdollistavat jälleen keskiaikaisen aikamatkan.

Viestinviejät on lähetetty matkaan viemään kutsuja myyjien ja esiintyjien saapua elokuisen lempeän auringon alla Hämeenlinnan kupeeseen. Puisto tulee täyttymään sotureina tunnetuista viikingeistä, keskiajan asukeista, velhoista, noidista, kauppiaista ja muusikoista.

Tietenkin avoinna on myös Kireen Kypärän taverna, tuo elämää ja elämyksiä tarjoava kievari. Kaukomaita myöten tullaan kuulemaan kuinka musikanttien rummut lyövät tahtia iloiselle soitannalle joka suorastaan vaatii heittäytymään piiritanssin vietäväksi. Markkinatori houkuttelee kävijää keskiaikaisin tuottein sekä kojuin ja sepät lämmittävät ahjonsa näyttääkseen kävijälle miten metalli taipuu taitavissa käsissä. 

Tule, näe ja koe kanssamme keskiaikainen elämys parhaimmillaan.

Viime vuosina iltojen pidot ja tuliturnajaiset on myyty loppuun jo hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Olethan siis vikkelä kuin kärppä ja varaat paikkasi keskiaikaisista syömingeistä ajoissa.

Uutuutena alueella tullaan näkemään Sotahevosleiri. Turnajaisnäytös niin kuin aikaisempina vuosina ollaan totuttu näkemään saa uuden muodon. Perjantai- ja lauantai-iltojen Rohanin tallien näytös tuliesityksineen pysyy paikallaan ja päivisin on koettavissa Sotahevosleiri; hevosia, ritareita, peitsiä sekä vauhtia. Sotahevosleirin tapahtumat sisältyvät festivaalilippuun. 

Kireen Kypärän tavernan etkoilla, keskiviikkona ja torstaina, pääset jo ennakkoon nauttimaan tavernan tunnelmasta, seuraamaan festivaalin rakentumisesta linnanpuistoon ja fiilistelemään keskiajan kaikuja musiikin ja hyvän ruuan parissa. Etkot samoin kuin illat tapahtumapäivinä tavernassa ovat sinulle ilmaisia.

Ostaessasi lipun ennakkoon niin itsellesi, rakkaallesi, kaveriporukallesi, perheellesi tai työporukalle pääset sujuvasti alueelle sisään ja pääset näin nauttimaan keskiaikaisesta elämyksestä nopeammin ja vaivattomammin.

 Liput pääset ostamaan ennakkoon https://www.tiketti.fi/hameen-keskiaikafestivaali-2021-linnanpuisto-hameenlinna-lippuja/73033

Tervetuloa nauttimaan kanssamme keskiaikaisesta elämyksestä Hämeen keskiaikaisen linnan kupeeseen, nähdään elokuussa!