Me Hämeenlinnan keskiaikayhdistyksessä olemme yhdessä Etelä-Hämeen Marttojen kanssa saaneet EU:n Leader-tukea. Päätös on ELY-keskuksen leimaa vaille valmis. Hurraa!

Aloitamme tuen ansiosta hankkeen nimeltä Keskiaikamarkkinoille – keskiajan kulttuuria kouluille ja kylille. Tavoitteena on pitää kyläkouluille keskiaikaisia teemapäiviä sekä auttaa kyliä järjestämään minikeskiaikamarkkinoita.

Hankkeella on oma FB-sivu, jota voi käydä tykkäilemässä. Sivulla tiedotamme tulevista kyläkoulujen teemapäivistä sekä kylien minikeskiaikamarkkinoista.

Erityisen paljon kaipaamme innokkaita talkoolaisia koulujen teemapäiviin. Jos haluat tulla joskus mukaan opettamaan koululaisille vaikkapa nahkarannekkeen tekoa tai jokamiehenoikeuksia, liity toki FB-ryhmäämme. Siellä tiedotamme, minne kaipaamme apukäsiä ja koska.

Hankekoordinaattorimme on Suvi Pesonen, [email protected] Suville voit ehdottaa sopivia kyläkouluja ja kyliä hankkeeseemme. Toimialuettamme ovat Janakkala, Hattula sekä Hämeenlinnasta Kalvola, Lammi, Renko ja Tuulos.