Viikon päästä on aika kaivaa näyttävimmät keskiaikavaatteet esille ja lähteä markkinoille Hämeen linnan kupeeseen! Edellisvuoden tapaan markkinakävijät voivat tulla kuvauttamaan pukunsa ja osallistua kilpailuun markkinoiden parhaasta puvusta.

Kuvauspaikka tulee sijaitsemaan infopisteen lähettyvillä ja kuvausajat ovat pe 16.8. klo 16–19 sekä la 17.8. klo 10–12. Äänestys tullaan toteuttamaan perinteisen lippuäänestyksen lisäksi myös Facebookin kautta, josta pääsee katsomaan pukuja ja äänestämään omaa suosikkiaan.

Mikäli vaatevarastostasi uupuu keskiaikainen vaateparsi, ehtii sellaisen vielä vuokrata puvustostamme. Vuokrapuvuillamme on menestytty pukukilpailuissa aikaisemminkin: tänä kesänä meiltä vuokratulla puvulla voitettiin Englannissa järjestetyn Canine Science Forum -konferenssin keskiaikaisten linnanjuhlien parhaan puvun palkinto.

Hämeen linnan keskiaikayhdistyksen puvusto palvelee arkisin ma–pe klo 10–18 ja tapahtumaviikonloppuna myös la–su klo 10–18. Puvusto sijaitsee Linnanpuiston laidalla osoitteessa Tampereentie 13, Hämeenlinna (31.8.2014 asti).