Hämeen Keskiaikafestivaalit 2020 etkot ja ohjelma

Hämeen Keskiaikafestivaalien leirit, myyntikojut sekä taverna ovat jo nousseet Hämeenlinnan linnanpuistoon. 

Etkoilla, Kireen Kypärän tavernassa ensimmäisenä artistina esiintyy torstaina 13.8.2020 klo 20:00 Irlantilaista musiikkia soittava duo Ants in the Pants. Yhtye on keikkaillut yli kahdenkymmenen vuoden ajan niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaa. Irkkuduon muodostavat aviopari Ilona Ala-Leppilampi (viulu, laulu) ja Lasse Suurkari.

Etkojen toinen yhtye on Isara. Partoja, kilttejä, vilu, bodhrán-rumpu, villi meno ja energinen kelttikokoonpano soittamassa perinteistä irlantilaista ja skotlantilaista musiikkia. 

Yhtye on viihdyttänyt/ villinnyt festivaalimme vierata jo monen monituista vuotta. Isaran löydät Kireen kypärän tavernansta jo tänään illalla klo 20. 

Festivaalit avaavat virallisesti ovensa perjantaina klo 12:00 jolloin joka kolkka maagisesta tapahtuma-alueesta on asiakkaiden koettavissa. Lipun hintaan kuuluu Hämeen Linnan ja Vankilan sisäänpääsy. Liput  perjantai, lauantai ja sunnuntai päiviksi ovat koko viikonlopun ajan edullisemmat ennakkoon ostettaessa. Illan hämärtyessä markkinatori hiljenee ja polku tavernaan valaistaan. Illat tavernaan ovat ilmaiset koko tapahtuman ajan. Lauantaina näyttävä kulkue kaupungin torilta markkina-alueelle johdattaa kaupunkilaiset elämykselliseen kokemukseen. 

Tervetuloa näkemään, kokemaan ja aistimaan maaginen keskiaika kanssamme.