Oooh! Nyt ovat alkutalvi ja vuodenvaihde kuhisseet kuumana, kun tiimimme on päästetty valloilleen.

Olemme saaneet uudeksi festivaalijohtajaksi Mari Nokkosen, joka on jo pistänyt kaavoitustamme ja aikataulutustamme uusiksi rivakalla kädellä. Marin johdolla tapahtumaan tulee isoja muutoksia: johtavana kehityslinjana on enemmän.

Elokuussa 2019 koemme enemmän elämyksiä, näemme enemmän hevosia, tunnemme enemmän tulta ja saamme enemmän kaikkea.

Jopa mahtava talkooporukkamme on kasvanut entuudestaan. Olemme saaneet upeita uusia tyyppejä maalaamaan kylttejä, somistamaan toimistoa ja ompelemaan viirinauhaa. Mukaan talkoisiin mahtuu vielä, joten ota meihin yhteyttä Facebook-sivuillamme.

Suurin osa ensi kesän esiintyjäsopimuksista on vielä salaisia, mutta olemme kuulleet huhuja, että buhurt-taisteluita nähdään enemmän ja että taverna-alue laajenee. Suuria paljastuksia on siis luvassa nyt tammikuussa.

Tapahtuman teemana on Lemmen ilot ja sydämen salat. Pääsemme näkemään ja kokemaan keskiaikaista rakkautta, ritariromantiikkaa ja viikinkilempeä. Ensi kesän on pakko olla rakkauden kesä. Jos olet sinkku, tule kaappaamaan itsellesi kumppani festareilta.

PS. Tänä vuonna esiintyjäheppoja on niin paljon, että festivaalilippujen hintaan kuuluu ilmainen hevosensontalannoite-erä. Jos harrastat puutarhurointia, ota festivaaleille mukaan talikko ja tyhjä reppu, johon voit poimia hännäkkäitten esiintyjiemme tuottamat lannoiteinnovaatiot.

***

Viikinkikuvan on ottanut supermies Tommi Murto, tuo Pirkanmaan lahja Suomen valokuvaukselle.