Tuotantotiimistä esittäytyy seuraavaksi Ari.

Olen Ari Niittymäki, 26-vuotias matkailualan monimuoto opiskelija Ammattiopisto Tavastialta. Meillä alkoi huhtikuussa tjk-jakso (työssä järjestettävä koulutus), jota suoritan Hämeen keskiaikafestivaaleilla. Valitsin keskiaikafestivaalit tjk-jaksolle sen takia, koska olen aina tykännyt historiasta ja etenkin keskiajasta. Olen ollut yli kuukauden jo tjk-jaksolla ja päässyt näkemään ja kuulemaan kuinka festivaali on ruvennut rakentumaan. Olen innoissani että pääsen näkemään keskiaikafestivaalit ensimmäistä kertaa.

Asun tällä hetkellä Lammilla mutta olen syntynyt ja asunut Janakkalassa ensimmäiset 15 vuotta. Itselläni on kotona 4-vuotias kissa.

Vapaa-ajallani pelaan ja striimaan tietokonepelejä, tykkään myös lukea opuksia historiasta ja fantasiakirjallisuutta.

Opiskelulinjaksi valitsin matkailualan, koska se vaikutti mielenkiintoiselta. Olen aiemmin työskennellyt 3 vuotta järjestyksenvalvojana isoilla festareilla ja muissa yleisötapahtumissa joten koin aiemman työkokemuksen tukevan tulevaa ammattiani matkailualalla. Tapahtumassa tuotan alueelle kierto-opastuksia joilla kerron teille tapahtuman ja alueen historiaa, esittelen myyjiä sekä tapahtumasta löytyviä leirejä, yllätystä unohtamatta 🙂

Tykkään kauhu- ja historiallisista elokuvista, koripallosta ja eläimistä.

Nähdään elokuussa keskiajan kierto-opastuksilla,

Ari