Seuraavana tuotantotiimistä esittäytyy Ansu (Annamaria) Laine, Kireen Kypärän tavenan emäntämme.

Olen Ansu ja vastaan tänä vuonna Hämeen Keskiaikafestivaalien Tavernasta. Opiskelen Humanistisessa ammattikorkeakoulussa Kulttuurituottajaksi ja suoritankin tässä samalla tuotantoharjoittelua. 

Keskiaikafestivaalien ravintolatoiminta on tullut jo tutuksi, sillä olen tarjoillut festivaaleilla jo vuodesta 2013 asti. Nyt on kiva päästä toteuttamaan ravintolaa alusta asti ja samalla tutustua koko festivaalin tuotantoon läheisemmin. Tähän mennessä olen päässyt suunnittelemaan ravintolan toiminnallisuuksia, valikoimaa ja työvuoroja. 

Opiskelun lisäksi teen töitä, tällä hetkellä ravintola- ja matkailualalla. Teatteri on rakas harrastukseni ollut jo lapsesta asti. Olen aktiivisesti hämeenlinnalaisen Eräs Teatterin toiminnassa mukana. Lisäksi lenkkeilen ja vietän aikaa mieheni ja 10-vuotiaan poikani kanssa. 

Rakastan Keskiaikafestivaalien tunnelmaa, kaikkia tuoksuja, ääniä, musiikkia ja iloisia ihmisiä keskiaika-asuissaan. Tavernassa pidetään hauskaa iltamyöhään mahtavien bändien noustessa lavalle. Tule sinäkin kokemaan tuo ainutlaatuinen tunnelma joko asiakkaana tai ilmoittaudu mukaan talkoolaiseksi! 

Nähdään festivaaleilla! 

Ansu